Image

Хотел Медикус***

Вършец

Image Image

Хотела Медикус предлага на своите гости 27 апартамента, с възможност за ползване на допълнителни легла и 6 двойни стаи. Всички помещения са оборудвани с телефон, телевизор, климатик, мини бар, сешоар, паникбутон и музикално оформление в баните. Хотела разполага с апартаменти с по 2 или 3 стаи, с възможност за настаняване до 6-ма души. 

И специално - младоженски апартамент с романтично джакузи или бизнес апартамент, с помещение за провеждане на работни срещи.

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

 В стаята за анимация професионалисти ще се погрижат за Вашите деца, докато Вие релаксирате. За развлечение на гостите на хотела са на разположение два ресторанта, лоби бар и бар басейн, където ще останете доволни от предлаганото разнообразие, дискретен лукс и добро обслужване.

Освен почивка и релаксация хотел "Медикус" предлага възможност за провеждане на професионални мероприятия. На разположение на гостите ни са две конферентни зали с по 45 и 20 места, както и необходимото оборудване за провеждане на Вашия семинар, конференция или тиймбилдинг. Гостите могат да ползват безплатен безжичен или кабелен интернет на територията на целият комплекс.

Последна промяна ( Friday, 03 April 2015 )
 
< Предишен
www.varshets.info http:\\www.varshets.info - link