АРТ Клуб на самодееца

Арт клуб на самодееца

Пицария АРТ КЛУБ е разположена в центъра на град Вършец, непосредствено до сградата на НЧ Христо Ботев-гр.Вършец и градската библиотека.
Пицарията разполага с 30 места на закрито и 70 места на открито.
Предлагаме на нашите клиенти  интериор в римски стил,топлина и уют.
Нашите пици се приготвят на място.Тестото се замесва по стара италианска рецепта от опитен майстор-пицар. За всички пици използваме само пресни, висококачествени продукти-ароматен доматен сос по тайна рецепта, топяща се в устата моцарела,вкусни меса и винаги свежи зеленчуци за неповторим вкус.
А за постигане на уникално италианско изживяване нашите пици се пекат на пещ само за 4 минути!
В пицария Арт клуб можете да се насладите и на хрупкави пилешки хапки, приготвени на място от крехко пилешко филе,хрупкави панирани кашкавалчета, сиренца пане и топени сиренца по френски.И за да задоволим най-изисканите желания на нашите клиенти приготвяме панирани хапки от висококачествено синьо сирене.
А ако Ви се хапва нещо свежо и сладко само при нас ще се насладите на уникален десерт-паниран сладолед!
За да бъдат Вашият обяд или вечеря още по-неповторими Ви предлагаме наливни вина-бяло,червено и розе,наливна и бутилирана бира,премиксирани ниско-алкохолни коктейли и богата гама от газирани напитки и сокове.
Ценителите на кафето ще открият в пицария Арт клуб кафе MOAK-истинско италианско еспресо кафе от сърцето на Сицилия,обогатено с какаови зърна, което може да задоволи и най-изтънчения вкус и да Ви накара да искате още!
Заповядайте в пицария Арт клуб и си подарете празник за сетивата с уникалните вкусове и аромати на нашите храни и напитки!
Очакваме Ви!

 


#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
Последна промяна ( Tuesday, 28 May 2019 )
 
Следващ >
www.varshets.info http:\\www.varshets.info - link